Betty'nin Hayatı

8 Eylül 2010 Çarşamba

Enteresan bir mevzu

Gerçekten enteresan bir toplumuz .Bilemiyorum başka bir yerde varmıdır ama bizim ülkede var sadece diye düşünüyorum . Satılan bazıürünlerin evlenecek olanlar için özel olarak satılması . Az evvel bir internet alışveriş sitesinde anlamsızca silikon kek kalıplarına bakarken buldum kendimi .Niye diye sormayın can sıkıntısı işte...Yani kek falan yapmaya bayılıyorum diye bir durumum yok :) Neyse küçük küçük kalıpları , yumurta fırçalarını falan bir kutuya tıkıştırmışlar ve çeyiz seti olarak satıyorlar. Aynı şey geçen gün de gözüme çarptı . Bir yer de alışveriş yapıyorduk arkadaşımlar .Bildiğin nevresim takımlarına dantel koymuşlar üstüne de çeyiz seti yazıyor. Hayır şimdi diyelim ki ben evli değilim , niye evli değilim diye dantelli nevresim takımında yatma hakkım yokmu .İnsanı zorla bunalıma sokuyorlar.Bu yüzden kaç kişi şuursuzca evlenip kalp kırıklarıyla boşanıyor haberi varmı acaba bunları bu hale getirip satanların?

İşin bi de en ilginç yanıda...Kızlar ki bu kızların içine vakti zamanında bende girdim . Bu baskıdan dolayı ellerinde avuçlarında ne varsa bu çeyiz setleriyle çeyizlerini düzüyorlar , ama erkek için o çarşafın dantelli olup olmadığıyla hiç ilgilenmediklerini görüncede al başına depresyonu.

O yüzden burdan tüm ticaret yapanlara sesleniyorum. Bornozun çiftler için olanı , çeyizlik olanı olmaz , dantelli nevresimde herkesin yatma hakkı vardır. Üstelik bir erkeğin bu nevresim takımından, efendim kolu böcüklü bornozdan anladığı da yoktur. Umrunda bile değildir. O zaman bekar bayanlar haydi şimdi çıkın ve dantelli nevresim , böcüklü bornoz alın ve hemen kullanın . İnanın erkeklerin umrunda bile değil onlar . Evlenince kullandığınızı bile götürseniz bir tek kayınvalideniz surat asar .Aman ondanda size ne canım...

Sevgiyle kalın emi ... :)