Betty'nin Hayatı

30 Kasım 2010 Salı

SİL BAŞTAN ....


Yeniden başlamak ne zormuş... Silmek herşeyi , baştan kurmak .Şebnem'in şarkısı gibi kolay söylenmiyor "sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak" . Kolay mı sil baştan başlamak , kolay mı onca anıyı ,hikayeyei , yılları yokmuş gibi davranıp yaşamak . Sil baştan yapıp yeni umutlara doğru yol alırken , anılarda seninle gelmiyor mu? . Aynı gözleri başkalarında aramak , aynı mutluluğu yaşamak bir o kadar da korkmak ya üzüntülerde sil baştan tekrar gelirse diye endişeyle her adıma başlamak kolay mı ?

Her sabah yeni bir güne yeni gülümsemeler , yeni anılarla başlarken .... Haydi sildim baştan gelecek saatler, günler , yıllar artık sadece sizi önemsiyorum derken gece olup yatağa yattığımız da esir alan bizi eski anılar değilmidir?... Üstünden zaman geçmiş acıların , üzüntülerin hatırlandığı , birkaç damla gözyaşının yastığı ıslattığı saatler başlamaz mı o karanlık gecelerde....

Yeni bir gülümseme , yeni bir kalp kapınızı çalar ama o gözlerin seni görmediğini gördüğün de yine bir hüsran başlamazmı .... Ağrına gitmezmi onca yaşanan şeyden sonra sevmek ama sevilmemek yeni biri tarafından.... Yüzüne sadece işi düştüğünde bakan adama sarılmak istemek insanın nefesini tıkamaz mı ?

Sil baştan tek başına yetmez destek olmadan yeni bir yürek senin yüreğine değmeden sil baştan bir işe yaramaz....