Betty'nin Hayatı

8 Kasım 2010 Pazartesi

Evren benle dalga geçiyor....

Havalardanmıdır nedir bilemiyorum bugünlerde sepet gibiyim....İçimden hem çok şey yapmak ne bileyim koşmak , gezmek tozmak geliyor hem de tüm gün koltukda oturup sadece ve de sadece kitap okumak geliyor...Kalabalıklar için de yalnız gibiyim...İnançlarım değişti...Hayal alemindeyim kin tutamıyorum , hayal kuramıyorum ama hala da isteklerim var . Tabi bunla beraber gözlerimi kapadığım zaman  sadece pembelerden oluşan hayallerim de var hala... İşte böyle garip hallerdeyim son zamanlar da.

Belki de bu hallerim bir zamanlar herşeyin en güzelini yaşamış biri olarak  şimdiki durağan hayatımın getirdiği sıkıcılık olabilir. Günlerin diğer bir günlerden farkı yok . Aşkların en güzelini ama bunun yanında ayrılıkların en beterini yaşadım . Dostlukların en harikasını ama kazıkların en büyüğünü yemiş olmamında bunda etkisi olabilir. Şimdi hiçbirşey beni heyecanlandırmıyor. Heyecanlandırsın diye herşeyi yapar oldum . Mesel kendime profosyonel bir fotoğraf makinesi aldım , bakalım daha henüz çekmeye başlamadım ama hayatıma biraz renk getireceği kesin. Birde her zaman ki gibi insanları mutlu etmeyi seviyorum. Zaten buradan beslenmeye çalışıyorum.

Ah unutuyordum ...Bir kitap okuyorum bu sıralar .Bir arkadaşım hediye etti ki ben hala kitap hediye almaktan inanılmaz hoşlanırım hele ki içine yazı yazılmışsa. Kitabın adı Evrenden Torpilim var . Bu kitabın ana teması şu :Evrenden isteyin . Ama tüm kalbinizle , tüm içtenliğinizle isteyin diyor. Yahu ben yıllardır istiyorum tüm varlığımla .E peki neden olmuyor ? Kitaqpdaki gibiyim , bir eksiklik yok . Acaba istemek yetmiyor mu biraz da şansmı olacak diye sordum kendime ve eyvahlar olsun bende o yok ... Şans yok ben de valla. Daha doğrusu evren bana bir garip davranııyor . Yani önce herşeyin en güzelini veriyor sonra öyle bi alıyor ki hani bebeklerin elinden oyuncağı alınır ya aynen öyle .... Yok yoook benim hatam yok ... Evren benle dalga geçiyor.... Çünkü hani insan bir bilemedin iki hata yapar dimi yani hepsindemi ben hata yapıyorum .Kesinlikle kabul etmiyorum .Bazen kameraya el sallamak geliyor içimden şaka herhalde bu diye.

Yalnız evren bey kardeşim söyleyeyim sana ben hala sana inanmaya , senden istemeye devam edicem... Bunla ilgili de senle ilgili ne var ne yok tüm kitapları okuyacağım.

Ama senden ricam be evrencim birgünde beni gör yahu ama gördükten sonra da takip , koru beni , güldür beni ... Oh be dünya varmış diyeyim....