Betty'nin Hayatı

18 Ekim 2013 Cuma

Hazırlıklar Hızlandı

Bebeğimin doğumu yaklaştı . Yani sayılır... Hazırlıklar hızlandı , bana kalsa bir günde alacağım herşeyi ama kendimi biraz hatta bayağ frenliyorum... Öyle güzel şeyler var ki  , aklıma öyle güzel fikirler geliyor ki bakalım kaç tanesini hayata geçirebileeğim.
 
Zor dönemlerde başladı . Ben ki uykuyu severim ama son zamanlarda kopuk kopuk uyuyorum . Kaliteli bir uyku nedir bilmiyorum .Sürekli aklımda kızım var. Doğum nasıl olacak , O'nu iyi yetiştirebilecekmiyim , huyu suyu nasıl olacak , sağlıklı doğacak mı vb. bir sürü sorular var kafamda. Elbette bende her anne adayı ve anne gibi hayaller kuruyorum ama her bebeğin huyu suyu farklı gözlemlediğim o . Ve anne olarak sen ne yaparsan yap ne hayal edersen et bebeğin bir huyu oluyor.
 
Büyük ihtiyaçları almaya başladık . Almaya giderken de anlıyormuş gibi kızımla konuşuyorum  , hatta gizliden soruyorum bile.... Odasına yeni yeni başlıyoruz. Şimdiden birşeyler var kafamda ama en önemlisi sade ve sadee pembe olmamasını istiyorum.
 
Okuduğum yorumlar , edindiğim bilgiler dahilinde bebek arabasının çok önemli hatta ve hatta odasından daha önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzdendir ki arabasını alırken ana kucağını başka bir marka arabayı başka bir marka aldık. Ki bunu keşfetmemiz zor oldu burda da satış danışmanının ne kadar önemli olduğunu anladık. Ve anladığım birşey daha var ki bebeğiniz daha doğmadan herşeyini düşünmeye başlıyorsunuz. Yok o kafasını acıtır mı , yok rahat edermiye bakıyorsun ....
 
Devam edeeğim...