Betty'nin Hayatı

15 Eylül 2011 Perşembe

Gerçek

Bir gerçek var ki sürekli seninle konuşmak istiyorum . Hani telefonda saatlerce konuşsan ben de seni dinlesem . İster anlamlı sözler söyle , ister saçmala ama hep bana konuş. Bir tek sen ol hayatımda . Görmeyeyim kimseleri hep yanında olayım. Başımı omzuna koyayım . Sende bana o güzel , o tok sesinle "geçti geçti herşey çok güzel olacak artık hep yanındayım " desen. Dünyalar benim olsa bende "oh be artık bende mutluyum" desem .



Herkes geri dönmüş sevdiğine , herkes kavuşuyor yarine . Bir ben kaldım yalnız bir ben kaldım ıssız . Bir benim boynum bükük , bir benim içim yanıyor , bir ben yarımım herkes tam .

Belki de herşey aynı  , belki beni sevmek aklının ucundan bile geçmiyor. Ama olsun hayalini kurmak bile keyif veriyorsa , beni gülümsetiyorsa , kimseyi görmüyorsam senden başka , seni gördüğüm de hala içim eriyorsa , bana kıymet vermediğin halde hala sana kızamıyorsam nasıl körkütük durumdayım anla. Gerçek sevgi de bu değil mi , şairleri şair yapan , aşkları ölümsüz kılan da bu değil mi zaten ?