Betty'nin Hayatı

3 Kasım 2011 Perşembe

SADE

Hayat süprizlerle dolu ve bazıları o kadar güzel ve o kadar yalın oluyor ki insan kendini nasıl huzurlu hissediyor anlatamam... Ben ne aradığımı yavaş yavaş buluyorum sanırım . Hayatın ve mutluluğun sırrı sadelikteymiş. İki kalbin yanyana olması  , iki dostun bir kalp olması ne güzel bir duyguymuş.



Bu son günlerde sadeliğe merak saldım. Zaten hep sade biriydim çok çıkışlarım olmadı hiç ama bu sıralar felsefesiyle , yaşam tarzıyla daha da o hale gelmeye başladım . Sadelik kadar hayatı güzel kılan birşey yokmuş gibime geliyor. Neden bahsediyorum derseniz ki şu : Almıyorum , tüketmiyorum , daha çok okuyorum , daha çok sessiz kalıyorum , daha az sorguluyorum. E zaten yüreğimde güzel atıyor bugünlerde . İsteğim yok yani çok fazla hayattan zaten öyleydi şimdi daha da öyle oldu :)) . Beni bilen bilir , benim için mekan farketmez önemli olan yanımda kimler olduğudur. O yüzden herkes beni geziyor sanıyor ama aslında ben hep aynı yerdeyim. Hırs pek uğramadığından dolayı bnim bünyeme , yüreğimde hırslı olmayan biriyle de birlikte olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.



Ne demiş Sezen'im " Ben beni bilirim gel gör anlatamam , bir bak içeride hem bahar hem güz . Dünya malında komşu bağında billa gözüm yok , dururum dümdüz " .

Görüşemezsek hepinize iyi bayramlar ki görüşürüz yazarım bol bol ben kitap okumaktan vaktim olursa...

Sevgiyle kalın
Özge