Betty'nin Hayatı

27 Aralık 2011 Salı

Mutlu Yıllar Olsun





2011'in son günlerini yaşadığımız şu günlerde konuyla ilgili bir yazı yazmadan kapatamazdım yılı :)

Zaman çabuk geçiyor , öyle ki bazen düşünüyorum da bazı yaşadıklarım flu geliyor bana. Sanki ben yaşamamışım da bir film izlemişim gibi. Belki de Tanrı'nın bize verdiği en büyük lütuf : Yaşadıklarımızı zaman geçtikçe unutmak. Şimdilerde sadece geleceği düşünüyorum .Güzel şeyler oluyor hayatımda . 2012 'de de daha güzel olmasını diliyorum. Aslında çok şey beklememek gerek hayatdan . Dostların , ailenin ve sevdiğinin varlığı , sağlığı yerinde mi gerisi boş ve yalan . Ama insan bazı şeylerin kıymetini yaşı ilerledikçe anlıyor.

2012'den herşeyden önce sağlık diliyorum . O olmadıkça etrafında ne olursa , bol bol olsun bir faydası olmuyor. Sonra mutluluk diliyorum . İnsan sağlığına en iyi gelen şeylerden biri de vitaminlerden önce Mutluluk ...Mutlu olduğunuzda gülersiniz , herşeye gülümseyerek bakarsınız .Kolay kolay sinirlenmezsiniz. O yüzdendir ki mutluluk önemlidir.

Ben oldukça sulu gözümdür . Hüzünlü birşey olsun hemen ağlarım . 2012 'de ağlamak istemiyorum. Etrafımdaki herkes mutlu olsun , tüm yüzler gülsün istiyorum. İnsanı besler başkalarının mutluluğu . Dünya , yaşam , insanlar ne kadar güzel demek istiyorum. Kimse birbirini üzmesin , mantıklı olsun etrafımdakiler istiyorum .

2012 'de herkes anlayışlı olsun istiyorum . Süprizler olsun , ışıl ışıl olsun gözler. Hırs bürümesin dostların gözünü . Sen ben kavgası bitsin .... Zaten hepimizin sonu aynı değil mi ?

O zaman şimdi den yeni yılınızı kutlarım , 2012 yaşanılan en güzel yıllardan olsun . Ve ben burada mutlu haberleri , hayat hikayelerini yazayım yeniden .

Sevgiyle kalın ...

Özge