Betty'nin Hayatı

29 Aralık 2013 Pazar

Hep Yazmak İstiyorum ...

Okuyan okumayan kaç kişi var bilmiyorum... Okuyup okumamış yapanlar var onu biliyorum :) Her neyse ben yazmayı seviyorum.... Zaten son günler çok da vaktim olmayacak 9 gün sonra.... Artık çok zorlanıyorum , oturmak kalkmak o kadar zor ki ... Yani doğum 39-40 haftada değil 50 hafta da olsa valla nüfus artmaz :)

Hamilelik güzel bir duygu aslında Cana can veriyorsun Allah tüm isteyenlere versin... Ben bir de aynı zaman da yeni evli de sayıldığım için daha da bir kıymetli... Eşinizin size destek olması , ne kadar kilo alırsanız alın , giydiğiniz yakışmasa da eşinizin sizi beğenmesi  öyle güzel bir duygu ki anlatamam .... Herkes için çok güzel ama bilenler bilir benim için daha da kıymetli ... ( Merak edenler mail atıp neden benim için daha önemli sorabilirler vallahi cevaplarım ozgetokman@yahoo.com :) ) 

Bugün günlerden pazar ... Pazar günleri benim ve eşim için çok önemlidir. Nefis kahvaltımız olur , tembellik yaparız , sevdiğimiz müzikleri dinleriz keyif bizim olur kısacası :) Bu sondan bir önceki pazarımız bakalım kızımız gelince neler olacak .... 

Dün akşam yemeğe gittik eşimle bir yere ay bir kız çocuğu 3-4 yaşlarında nasıl tatlı , nasıl güleryüzlü , nasıl uslu tam benim istediğim gibi bir tavur vardı çocukta . Ya çocuk resmen ailesiyle yemeğe geldiği için mutluydu. Ve adı neydi bizim kızımıza vereceğimiz isim :) İnşallah bizim kızımızda böyle olur... Ya var mıdır acaba bir püf noktası yoksa her çocuk kendi karakteriyle mi doğar?

Doğsun göreceğiz.... 

Sevgiyle Kalın 
Betty ( Özge )