Betty'nin Hayatı

25 Ekim 2013 Cuma

Bir Sabah Yine Kızıma Yazıyorum

Bugün günlerden cumartesi . Çoğu insan bu tatil sabahında uyuyor , ama ben uzun zamandır düzensiz uyuduğum için kalktım ve yine seni düşünmeye başladım güzel kızım . 28 hafta 5 günlük oldun , olduk ... Yaklaşık 2 ay sonra seni kucağıma alacağım. Öyle heyecanlıyım ki bu 2 ay bana 2 yılmış gibi geliyor. Annen hatta şu an da anne adayın olarak duygusal , haksızlığa ve yapmacıklığa gelemeyen bir tipim. İyi birşey mi bana göre harika ama reel hayata göre maalesef kabul gören birşey değil . Dışarıda insanların çoğu ki maalesef sende göreceksin hırsdan birbirini yiyor. Kimse kimseyi artık tam olarak kalpten sevmiyor , herkesin kimseyi birbirinden ayırmaksızın canım dediği , iyiyle kötüyü , tanıdıkla dostu ayırmadığı bir hayat var . Ama ben ve baban öyle değiliz . Yapay yapay hallerimiz yok seviyorsak seviyouz , samimiysek samimiyiz resmiysek resmiyiz . İşte sen de öyle ol diye uğraşacağız be kızım . Ve tabi etrafındakilerde öyle olsun diye. Seni sevgi dolu yetiştirmeye çalışacağız tabi sen nasıl olursun bilemeyiz . Hem büyük kalpli hem de güçlü ol istiyorum.



Güleryüzlü bir kız ol , yaptığın her aktiviteden zevk al ... Hobilerin olsun ve ben seni destekleyeyim sonuna kadar. Sade bir kız ol adın gibi  , hırsların yerinde kararında olsun ... Ve seninle eğlenmek için bir annenin olduğunu asla unutma kızım ... Ben nefes aldığım sürece kimsenin seni üzmesine izin vermeyeceğim her anne gibi . Sevgi dolu ol , konuşkan ol istiyorum.

Bu sabah senin defterine birşeyler yazarken bir baktım ki baban da sana birşeyler yazmış . Tabi sulu gözlü annen oturdu ağladı. Seni nasıl sabırsızlıkla bekliyor bir bilsen . Herkes seni bekliyor aslında.

Son 15 gündür daha da haraketlisin , kimbilir belki sende bizi görmek için sabırsızlanıyorsundur.

Hadi bakalım çok az kaldı ....

Seni Seviyorum Güzel Kızım ....