Betty'nin Hayatı

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Ben Utanmaya Hazırım ....



Bir erkeği sevdi kadın...Hemde hayatında hiç kimseyi istemediği bir dönemde...Erkek öyle bir gönlünü çeldiki kadın , o erkeği özel sandı , şans ona güldü sandı , çektiklerinin ödülü olarak o aşkı aşk sandı.Ama yanıldı kadın her zaman ki gibi.Çünkü bütün erkekler aynıydı.Hepsinin egosu yüksekti,hepsi ana kuzusuydu,hepsi doyumsuzdu , hepsi sanki kendileri mükemmelmiş gibi mükemmel kadını arıyorlardı.

Evet ne kadar kabul etmesek de erkek ile kadın arasındaki fark çok...En basit ama en önemli fark ne biliyormusunuz erkeğin yüreği sadece etden , kadının yüreği sevgiden oluşuyordu .

Siz hiç çok aşık olarak evlenip sonra kocasından ayrılan , onun hiçbir şeyini beğenmeyen kadın gördünüz mü ? Şu anda cevabınız ne biliyormusunuz ? Tam tersi siz evlenmek için çeşitli kılıklara girip sonra bir gece de karısınıdan nefret eden erkek görmüşsünüzdür.Ben de gördüm... Hatta buna kesinlikle bir ceza getirilmesinden yanayım ... Bir insanı fiziksel yaralayınca cezası var , ama bir erkek bir kadın kalbini kırınca , onun hayatını mahvedince bunun hiçbir cezası yok . Erkek elini kolunu sallaya sallaya yeni kadınların hayatını zindan etmeye hazırlanıyor. Kadın ise kendini dünyaya kapatıyor , ağlamaktan insan içine çıkamıyor....Kadın kalp kırmaz , kırsa bile bunun üzüntüsünü yaşar. Erkek umrunda olmadan yaşar , hatta bazılarının ailesi birde bunla gurur duyar... Oğlum çok kızlar ağlattı diye günlerde hava atar hatta...


Aşık olmayak kolay değildir emek ister... Bu bir içki değildir bir rakıya başlarsın sonra şaraba dönersin ama aşk böyle değildir. Sevince tam seviceksin , hoşlandım diye düşünmeden aşk yaşarmış gibi yapmayacaksın ... Sevdiğin zaman gözünüde seveceksin, kötü huylarını da seveceksin , ellerini de seveceksin...Aşk iki kişiliktir tek başına karar veremezsin birisini kendine aşık edip arkanı döenerek kaçamazsın ...İŞte bunun hiç bir cezası olmadığı için etraf kalp , hayal katili erkekler ile dolup taşıyor.

Burdan duyrulur gerçek aşk kalmadı ... Ben yaşıyorum diyene inanmıyorum maalesef ... Gerçek aşk eski Türk filmlerinde kaldı , gerçek aşk şarkılarda kaldı...Bir bakın etrafınıza bana gerçek aşkı bulun , gösterin ... Ben utanmaya hazırım yeterki bana gerçek bir aşk gösterin...