Betty'nin Hayatı

24 Kasım 2010 Çarşamba

AŞK....

Ne zormuş sıklıkla gördüğün birine aşık olmak , ne zormuş yaptıklarına rağmen hala onu seviyor olmak. Kısıtlı zamanlarda görmeye çalışmak , tenefüsde oynanan oyunlar gibi keyifli ama kısa süre de senle konuşmak ne zor. Bir insanın ses tonu böylesine huzur verirken , kendisi bana nasıl bu kadar zarar verebiliyor ve en önemlisi bu ikisi bir arada olurken ben nasıl hala ama hala senin gözlerinin içine ahmakça bakabiliyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Ben sevginin , aşkın kölesi , oyuncağı olacak kızmıydım . Ama işte gönül bu ya ulaşamama duygusu ya da gerçek sevgi bunun adı .
Ama son günlerde bir gelişme gösterdim. Artık ümitlenmiyorum . Sevmeye devam onu kesip atamıyorum ama artık gözlerimi kapayınca hayalin belirmiyor . Başka hayaller yarattım kendime o hayallerimin kapısından da seni sokmadım . Zor oluyor , flu herşey şimdi ama yapabilirim. Ben neler yaşamışım , neler atlatmışım bu koymaz bana. Zaten yaşım ilerledikçe daha az ağlar oldum. Artık kimse beni yıkmıyor hiçbir söz , hiç bir aldatma . Hatta şaşırır oldum düzgün giden şeyler karşısında. Masallardaki gibi gerçek aşk yokmuş onu anladım . Meğerse ben ondan mutluluğu yakalayamıyormuşum !!! Ben sevilmeden kimsenin eli tutulmaz , içinden gelmedikçe seni seviyorum denilmez sanıyordum. Yanlışmış bildiklerim. Ticaret girmiş aşkın içine , kandırma sözler girmiş cümlelerin içine. Meğerse "sen özelsin" kelimesi aynı gün için de farklı kişilere söylenen bir manşet olmuş kendini satmak için kullanılan. İçeriği yokmuş cümlelerin , yalan gözyaşların kalple bağlantısı yokmuş .

Çevrenize bir bakın aşkla yapılmış veya aşkla yürütülen kaç tane flört, evlilik vb. var.Evet hiç yok değil elbet vardır ama çoğunluk büyük bir rol sahnede ustalıkla oynanan. Ne siz anlarsınız ne de kendileri bilirler. Aslında bilirlerde role öyle iyi kaptırmışlardır ki kendilerini artık o rölün insanı olmuşlardır.

Ama gerçek , şeffaf olan aşklarda var. İnsanın film gibi izleyesi gelen , için de Love Storyler çalan . Dua ederek içim den hep yanlarında olurum onların. Allah bozmasın o sevgiyi koruyabilene aşkolsun. Sevgi korunur , aşk korunur yeter ki kulaktan çıkan sözler düşünülerek çıksın , yeter ki insanlar destek olsun birbirine . Daha dünya dönüyor elbet olacak Ferhat ile Şirin , Leyla ile Mecnun .... Yeter ki Mecnun Mecnunluğunu Leyla Leylalığını bilsin . Yeterki insanlar sözünün eri , yüreğinin esiri olsun , dürüst olsun ... Herşey olur bu dünyada aşkda , mutlulukda .....